Obrati pažnju!

Jednom Amerikancu se više isplati da kupi kartu, boravi dve nedelje u Srbiji, plati potpuno nove zube i vrati se kući.

Zdravstveni turizam je, tvrde u Ministarstvu zdravlja, naš adut. Zato se najavljuje podrška privatnim stomatološkim ordinacijama da bi se privukao veći broj turista i garantovali sigurnost i kvalitet usluge. Šta to tačno znači i šta o ovome kažu privatni zubari? Da li je ovo zaista naša prednost, biti kvalitetan, a za svet jeftin? Pričamo u prvom satu emisije.

U nastavku emisije predlažemo svirke, koncerte i druge događaje širom Srbije, koje možete posetiti ovih dana. Pevač i autor pesama grupe The Killers, Brendon Flauers danas puni 38 godina, pa mu posvećujemo rubriku „Vremenska kapsula”. O naučnim, tehnološkim dostignućima i vestima iz digitalnog sveta, govorimo u rubrici „Šta kaže mreža”.

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]