Perspektiva 202

Mogu li reči da promene svet u kombinaciji sa crtežima?

Na ovo naizgled filozofsko pitanje odgovara Tijana Banović, novinarka, filološkinja, umetnica. Baš ljubav prema rečima i vera da je njihova snaga velika vodila ju je putanjom od Filološkog fakulteta, preko Fakulteta za medije i komunikacije, do sveta marketinga, a zatim na neki drugačiji početak - rad rukama i crtanje.

Tako je sa jednako entuzijastičnim i otvorenim ljudima pokrenula portal Blacksheep, vodila program Superste, bavila se kopirajtingom, a sada njeni veseli crteži krase Froncla majice koje sve više ljudi prepoznaje, uz reči koje nas podsećaju da „nosimo more u sebi” ili „brišemo granice”, a možda se pronađu i oni koji veruju da je njihova rečenica „čitam dakle postojim”.

Razmišljamo zajedno - koliko toga jedna majica sa pravim natpisom može da promeni i koliko je potrebno da se nekoliko puta iskorači iz sigurne zone u nepoznato puno potencijala? Može li to baš svako od nas?

Pišite nam na 064 0202 200, program202@gmail.com i na društvenim mrežama.

Sa vama je Lana Nikolić.

broj komentara 0 pošalji komentar
Perspektiva 202 Perspektiva 202

Autor:
Beograd 202

U emisiji „Perspektiva 202” upoznajemo ljude koji na različite načine obogaćuju trenutak našeg vremena - kroz umetnost i kulturu, aktivizam i lična iskustva. [ detaljnije ]