Dom kulture

U Domu kulture Rajko Petrović najavljuje turneju Slobodne zone, predstavljamo biografsku knjigu o Leonardu da Vinčiju i izložbu koja je trajala 99,9 minuta

 

U godini kada ceo svet obeležava 500 godina od smrti „renesansnog čoveka” i „univerzalnog genija” Leonarda da Vinčija objavljena je knjiga „Leonardo da Vinči” iz pera čuvenog biografa Voltera Ajzaksona. Na osnovu hiljada stranica iz Leonardovih neverovatnih beležnica i na osnovu novih otkrića o njegovom životu i radu, Volter Ajzakson nam razotkriva velikog umetnika i naučnika povezujući Leonardovu umetnost i nauku. Knjiga je nedavno objavljena i na srpskom jeziku.
U jednom beogradskom hotelu otvorena je izložba skulptura od zlata autora Riste Mihića. Trajala je 99,9 minuta, simbolično, jer je to procenat čistoće 24-karatnog zlata.
13. Turneja filmskog festivala Slobodna zona do kraja juna biće organizovana u više od 50 gradova i mesta u Srbiji. Publika će imati priliku da besplatno pogleda najbolje filmove za koje se tokom 14. izdanja festivala Slobodna zona tražila karta više.  

Kroz program Doma kulture vodi Jelena Knežević. 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво