Obrati pažnju!

Uoči besplatnog predavanja o hata jogi (25.1. u 18č) u Kulturnom centru Beograda, pričali smo sa poznatim učiteljem joge iz Švajcarske.

Sandžasi Anandaratna praktikuje, živi i prenosi znanje o jednoj specifičnoj podvrsti joga prakse. Iako se ovde joga smatra više fizičkom aktivnošću, njena izvorna učenja ne zanemaruju duhovno. Sagledavši priču sa više strana, razmišljamo o tome kako pomiriti ovdašnju duhovnu tradiciju, skeptičnu prema motivima istočnjačkih praksi, sa različitim aspektima joge. Kakve sve prakse joge postoje i koliko su posećeni ovakvi seminari, ko nas uči spajanju fizičkog i duhovnog, pričamo od 13 časova.

U nastavku emisije još tema. Rubrika „Vremenska kapsula” posvećena je pevačici, pijanistkinji i glumici rođenoj na današnji dan - Ališi Kiz. Tokom popodneva predlažemo i kulturne događaje u gradovima Srbije, svirke i koncerte, a o novom tipu reklamiranja - pisanjem na nebu, govorimo u rubrici „Šta kaže mreža".

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]