Ustanak

Nedeljno razbuđivanje bez žurbe i stresa uz dobro raspoloženu ekipu.

Nedeljno jutro može da bude savršeno ako ne radite. Ako radite, potrudićemo se da vam budemo od koristi. Emitovaćemo najvažnije vesti, informacije o vremenu, bioprognozi, kursu dinara, i o tome gde neće biti struje ili vode.

Saznaćemo vesti iz sveta sporta od mr Biljane Šujdović.

Minival ili - grafiti iz „Oblaka u bermudama” Darka Kocjana predstavljaju dobar razlog za osmeh na licu.

Predstavićemo vam i Miljana Paunovića, blogera i književnika, autora knjige „Soba tajni" koja je izazvala veliko interesovanje čitalaca.

U rubrici „Kvaka 202”, koju priprema Dragutin Rokvić, između ostalog, čućete zašto je dobro što klime uglavnom ne rade u autobusima GSP „Beograd".

Znate li gde se nalazi Vrmdža? Selo u podnožju Rtnja, jedinstveno po mnogo čemu, posetila je naša Ivana Vesić i zabeležila atmosferu na Vrmoškom jezeru.

U rubrici „Top potop" poznati sastavljaju svoje liste na razne teme koje biraju sami. Ovoga jutra profesor Saobraćajnog fakulteta Milan Vujanić podetiće nas na stvari koje ne smemo da zaboravimo o saobraćaju. Pripremila Ljilja Obradović.

To nije sve, sigurno će biti još po nešto.

Ako želite da nam se javite, ili imate nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Mejl adresa je program202@gmail.com a za tviteraše i fejsbukovce tu su naše oficijelne strane. Lako ćete ih pronaći, ukucajte samo @ustanak202 ili @beograd202 za tviter, ili Radio Beograd 202 - zvanična strana za Fejsbuk.

Voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво