Ustanak

Tokom emisije dobra muzika i korisne informacije za lakši početak dana.

Pre svega, oslušnite Crticu i komentar na sadašnjost koju živimo. Precizno ćemo rasvetliti jednu od pojava koja bi mogla da vas motiviše da je komentarišete.

Izvestićemo vas o prognozi vremena i bioprognozi ali i o situaciji u saobraćaju.

Sportske vesti spremiće Vanja Savić.

Prelistaćemo dnevnu štampu i izdvojiti zanimljive naslove.

U autorskoj rubrici „Kvaka 202" Dragutin Rokvić će na duhovit način komentarisati neke od pojava koje su ga inspirisale da ih „satire”.

Bavićemo se i pitanjima koja nam šaljete za rubriku „Slušaoci reporteri". Šta ako naše vozilo ne prođe tehnički pregled? Odgovara naša Slađana Savić.

Glasnik 202 biće Vlada Todorović koji će u vozilima GSP „Beograd" pokušati da uhvati WiFi vezu sa svetom, posle unapređenja ovog servisa uvođenjem 600 rutera.

Pred kraj emisije čeka vas „Dobro jutro” Darka Kocjana i sedam grafita za lepši početak dana, a pozabavićemo se pitanjem „Kako tinejdžeri razumeju različitost”?

I to nije sve, uvek ima još...

Ako želite nešto važno da nam saopštite, pozovite nas na broj 011-3249-202, ili 064-0-202-200 na koji nam možete poslati SMS. Naša mejl adresa je program202@gmail.com a možete nas kontaktirati i putem društvenih mreža - Tviter (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво