Kako da ne

Emisija Radio Beograda 202 koju realizuju vernici u dobru zabavu i nove ideje.

Trudićemo se da vas svake nedelje od 20 do 22 časa zadržimo na talasima Dvestadvojke - debatovaćemo na najrazličitije teme, razgovaraćemo sa gostima, uputićemo vas na zanimljive događaje, a na neke od njih ćemo vas i poslati!

Okosnica emisije je Debata u kojoj diskutujemo na razne teme i dileme, a ove nedelje razgovaramo na temu držanja kućnih ljubimaca u stanu. Krupniji i živahniji psi i uvek radoznale mačke sa lovačkim instinktom često su sputani životom u skučenim stanovima, pa i usamljeni. Naravno, često su jednako, ako ne i srećniji neko kada ceo život provedu u dvorištu i divljini. Da li je to zapravo loše za njih, ili je besmisleno gunđati na ljubimce u stanu? Ima li argumenata ako se zaviri u prirodu životinje, ili smo ipak najbolji prijatelji u svim uslovima?

Svoj stav na temu debate daće i mudrac Rajko, Dalaj Lama redakcije, koja se sastaje u čuvenoj „staklenoj" kancelariji, a koju on često posećuje i oplemeni svojim pogledima koji su vanvremenski. Da li je ipak pustio psa u stan kao kućnog ljubimca?

Šta je „disko kobasica”, kako se raspravlja sa robotom, kao i zanimljivi tvitovi, deo su ovonedeljnog izdanja rubrike „Šta kaže mreža” o aktuelnostima iz sveta novih tehnologija i Interneta.

Gost vredan pažnje ove nedelje je Danilo Grbović, iza koga je široko formalno i neformalno obrazovanje i iskustvo, počev od Fakulteta političkih nauka preko raznovrsnih seminara, usavršavanja i iksustva u novinarskom poslu. On je idejni osnivač aplikacije koja na interaktivan način približava kulturu mladima - „Filter App". Sa Danilom ćemo razgovarati o njihovim budućim planovima, mladima i tome koliko ih zanima kultura.

Kao i svake nedelje, biće poklona! Vodimo vas pričom na nekoliko festivala, a posebnu pažnju posvećujemo predstojećem Egzitu. Za slušaoce brze ruke i one koji nas budu pažljivo slušali, biće poklon-ulaznica!

Učestvujte u emisiji slanjem SMS poruka na 064-0-202-200. Pridružite nam se i na Fejsbuku i Tviteru, a tu je i naš Instagram profil (kakodane202), javite nam se putem mejla (program202@gmail.com), ali i fiksnog telefona 011-3249-202.

Sa vama su Lana Nikolić i Milica Đilas

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво