Ustanak

Buđenje uz korisne informacije i vedru muziku za početak dana.

U Crtici se bavimo temama koje se tiču naše realnosti, a razgovor ćemo proširiti i kroz vaše komentare.

Svetsko prvenstvo je počelo, a mundijalska „groznica" zahvatila je i Srbiju. Posvetićemo se informacijama i zanimljivostima iz Rusije, a ne propuštamo ni druge sportske vesti uz rezultate domaćih i inostranih klubova i sportista. Saznaćemo ih od Vanje Savić.

Minival ili - grafiti donose duhovite misli slušalaca „Oblaka u bermudama", a bira ih Darko Kocjan, za vaš osmeh i lepše jutro.

Tu su i aktuelne vesti, servisne informacije, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti naslove vredne pažnje. Kakvo je vreme, a kako na putevima, kursna lista, bioprognoza i aktuelnosti iz Srbije takođe su sastavni deo buđenja uz vedru ekipu Dvestadvojke.

U rubrici „Slušaoci reporteri" odgovaramo zabrinutim građanima koji se raspituju za to šta sve banke naplaćuju, odnosno, koji su to sve „skriveni" troškovi. Odgovor pronašla Slađana Savić.

Tašmajdanski park jedan je od nekoliko velikih beogradskih šetališta sa ograđenim prostorom za pse. Vlasnici pasa su trenutno u fokusu komunalnih policajaca koji najavljuju oštrije i češće kontrole poštovanja propisa (povodac, čak i brnjica), a detalje će preneti naš reporter Vlada Todorović.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, tu je telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Možete da nas pronađete i na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo ili važno!

Voditelj: Ružica Vrhovac

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво