Ustanak

Obilje muzike i informacije za lagano ustajanje subotom.

Vremenske prilike, bioprognoza, stanje na putevima, servisne informacije, aktuelne vesti, najprijatnija muzika za lepše buđenje - sve je tu, na vama je samo da nam se pridružite.
Informacije iz sveta sporta priprema Vanja Savić.
Sa Tare nam stiže priča o jednoj neobičnoj Akademiji za prirodu koja ima za cilj da uključi nastavnike i učenike osnovnih i srednjih škola u zaštitu prirode.
Predstavićemo vam i dobitnicu godišnje nagrade „Milutin Bojić” za mlade pesnike - Aleksandru Batinić, apsolventkinju Filološkog fakulteta iz Beograda.

Čućete i novo izdanje rubrike Darka Kocjana „Dobro jutro", gde vas čeka novih sedam grafita, a nezaobilazan je i Vic na blic.

Jedna od tema satirične rubrike „Kvaka" autora Dragutina Rokvića je novo arheološko iskopavanje na Petrovaradinu.

Satire i kvalitetne književne žaoke nikada dosta, pa vam danas nudimo i aforističarske bisere našeg kolege Petra Lazića u rubrici „Perino pero".

Meteoropatija ne bira ni godine, ni pol. Koje tegobe je najčešće prate, zašto nam se se to dešava i ima li pomoći, tema je rubrike „Da si živ i zdrav", koju je pripremila Vesna Parezanović Aleksić.

Bavićemo se aktuelnim dešavanjima u gradovima širom Srbije, ali i koncertima koji nas očekuju večeras - rubrika „Pazi, svira se" vam predlaže da poslušate S.A.R.S. koji nastupaju u Grockoj, Kikija Lesendrića i Pilote u Šapcu i Hladno pivo koji dolaze u Beograd.
To nije sve, uvek tokom emisije saznamo još ponešto.
Ako želite nešto važno da nam saopštite, pozovite nas na broj 011-3249-202, ili 064-0-202-200 na koji možete pisati po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com a možete nas kontaktirati i putem društvenih mreža - Tviter (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Vladimir Todorović
Urednik emisije: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво