Svaštara

Konferencija „Digital Day” u „202 povoda”

Skup će biti održan u Beogradu 8. i 9. maja pod sloganom „New Signal”. Biće to osma regionalna konferencija o digitalnom marketingu i novim tehnologijama u toj oblasti. Brojni inostrani predavači i stručnjaci će govoriti o najnovijim trendovima u svetu i promenama koje oblikuju oblast digitalnog marketinga. Naša gošća Danka Trbojević, izvršna direktorka „IAB Serbia”, reći će nam koje su glavne teme i ciljevi skupa.

Prva faza najveće investicije JKP „Gradske pijace", izgradnje Palilulske pijace, uspešno je završena. Površina novog prostora biće proširena i imaće četiri nivoa. Predviđene su posebne zone prodaje, parking mesta, lokali za prodaju suvenira, narodne radinosti, antikviteta, restoran... Jovana Zec će se raspitati šta je do sada urađeno i šta podrazumeva druga faza radova.
Najavićemo koncert Grupe „Hladno pivo", jednog od najpopularnijih bendova u regionu. Nastupiće 26. maja na Kalemegdanu, u okviru regionalne turneje povodom 30 godina karijere i publici obećavaju koncert za pamćenje.
U rubrici „Mnogo smo najjači" gostuje mladi džudista Ilija Ciganović, za koga mnogi kažu da je biser tog sporta. Otkriće nam zašto je počeo da se bavi džudom i koji događaj je bio prekretnica u njegovom životu. Zabeležila Vanja Savić.
Postoji jedno pleme čiji članovi ne dozvoljavaju fotografisanje, jer smatraju da će im fotografija ukrasti dušu. Šta bi pripadnici tog plemena rekli da žive danas u Srbiji, u vremenu kada svaki segment života postaje rijaliti šou. Možda bi i Dekart danas napisao: „Snimam se, dakle postojim". Čini se da je rijaliti rešio da proširi posao, pa je nedavno obuhvatio i jednu sahranu. Gde je budućnost svega toga i da li mi imamo budućnost, saznajte u autorskoj priči Miodraga Stošića pod nazivom „Veliki bljak".
Tema rubrike „Da si živ i zdrav" danas su jaja, koja su već decenijama neopravdano na listi nezdravih namirnica. Strah od navodnog skoka holesterola koji se događa kada ih jedemo, naveo je mnoge ljude da ih izbegavaju. Međutim, nutricionisti sada poručuju da je to potpuno pogrešno uverenje. Pripremila Milena Milićević.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво