Ustanak

Prvi dan vikenda provedite relaksirajuće uz Beograd 202.

Uz muziku koja mami osmeh, inspirativne teme i važne informacije, započinjemo ovu subotu. Sem podataka o stanju na putevima, prognozi i bioprognozi, posebnu pažnju posvetićemo Beogradskom maratonu koji će tokom dana usloviti periodično zatvaranje ulica za saobraćaj.

Sportske vesti sa najnovijim rezultatima i novostima domaćih i inostranih klubova i sportista, priprema Vanja Savić.

Pozivamo vas da uz šoljicu čaja ili kafe listate sa nama domaću štampu i slušate o aktuelnostima vrednim pažnje. Tu su i nove vesti, servisne informacije, podsećanje na kurs dinara i niz rubrika.

Većina nas je prethodnih meseci jela nešto težu hranu, a manje svežeg povrća. S obzirom na to da je konačno stiglo doba kada su pijace šarenije i prepune svežeg povrća, vreme je i da počastimo organizam vitaminima. Vi odaberite ono što najviše volite, a Vesna Parezanović Aleksić u rubrici „Da si živ i zdrav" reći će vam zašto treba jesti rotkvice i mladi luk.

Otkrivamo i gde se i šta svira ove subote. Izbor koncertnih aktivnosti planiranih za večeras, priprema Vlada Todorović.

Dobrih, talentovanih i humanih osoba nikad nije previše, štaviše, valja ukazivati na njih i njihove primere. Čućete razgovor Dejana Grujića sa muzičarem i umetnikom Enesom Ljajićem koji se bavi marginalnim grupama, humanitarnim radom i uz umetnost pobeđuje nepravde koje ga okružuju, čineći svoju sredinu lepšim mestom za život.

Da bi početak dana bio još lepši, nasmejaćemo vas uz rubriku „Dobro jutro" Darka Kocjana i Vic na blic. Emitujemo i „Perino pero" - rubriku u kojoj se podsećamo britkih aforizama i dosetki koje je objavljivao Petar Lazić, naš kolega novinar, pisac i satiričar. Autor Srđan Stojiljković.

Pozivamo vas da sa nama podelite nešto što smatrate važnim ili zanimljivim - telefonom 011-3249-202, ili nam pošaljite SMS na broj 064-0202-200 (po ceni obične poruke). Tu je i mejl program202@gmail.com a tu su i društvene mreže - Tviter (@ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202)

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво