Ustanak

Nedelja je dan za odmor!

Dobro jutro! Da li zima konačno prolazi ili ne, saznaćemo iz Hidrometeorološkog zavoda. Pripremamo prognozu vremena i bioprognozu, kao i izveštaj o stanju na putevima.
Kao i uvek, pred vama su i nove informacije iz sveta sporta koje priprema Vanja Savić.
Rano izjutra listamo dnevnu štampu i izdvajamo zanimljive naslove i članke. Uz nove vesti i servisne informacije, stiže i obaveštavanje o aktuelnom kursu dinara.
Čućete i novo izdanje rubrike Darka Kocjana „Dobro jutro” kao i Vic na blic.
Ana Ivanović je nedavno dobila bebu. Da li je to prvi pokazatelj da građani podržavaju populacionu politiku države ili tek slučajnost? A dokaz da nije lako promeniti se je i lider jedne stranke koja je loše prošla na izborima. On je bio na ivici da podnese ostavku ali su članovi stranke bili na sreću blizu pa su ga sprečili u tome. „Kvaku” u fenomenima oko nas i danas traži naš kolega Dragutin Rokvić.
Kriminal, korupcija i pljačka su reči koje po upotrebi danas nadmašuju čak i psovke. Čovek koga svakoga dana viđamo u medijima, nedavno je postao meta pljačkaša i javnost ne zna kako da mu pomogne. Možda da šaljemo humanitarne SMS poruke ili napravimo rijaliti šou „Pljačka veka", nadajući se da će se lopovi sami prijaviti? O fenomenu kriminala u svojoj autorskoj radio kolumni „Veliki bljak" govori Miodrag Stošić.
Da li ste danas raspoloženi? I ako niste, da li mislite da je problem u stanju vaše svesti ili u objektivnim okolnostima? Iako svi verujemo da nam je "uvek neko drugi kriv", nauka smatra da smo za svoje mentalno stanje odgovorni pre svega mi sami. Kako da utičemo na svoje raspoloženje priča nam koleginica Olivera Perić
Istraživanja poslednjih godina potvrđuju da kokos lekovito deluje na ljudski organizam. Između ostalog, povoljno utiče na krvni pritisak i nivo holesterola. Šta još od zdravstvenih problema može da reši kokosovo ulje, čućete od Milene Milićević u rubrici „Da si živ i zdrav".
Ako želite nešto važno da nam saopštite, pozovite nas na broj 011-3249-202, ili 064-0-202-200 na koji možete pisati po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com a možete nas kontaktirati i putem društvenih mreža - Tviter (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Vladimir Todorović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво