Ustanak

Stiže nam prvi prolećni vikend, provedite ga uz Beograd 202!

Iako su snežni pejzaži oko nas, proleće polako stiže. Najavljujemo prve prave prolećne dane u izveštaju RHMZ-a, a skrećemo pažnju i na bioprognozu kao i stanje na putevima. Donosimo vam nove vesti i servisne informacije, aktuelni kurs dinara i biramo zanimljive naslove i tekstove domaće štampe.
Sportske vesti ovog jutra priprema Vanja Savić. Čućete različite novosti iz sveta individualnog i klupskog sporta.
Proleće je doba godine u kom se čini da o zdravlju brinemo više nego obično. Da li zbog prolećnog umora i promenljivog raspoloženja tipičnog za ovaj period, tek, o zdravlju i zdravoj ishrani se dosta priča. Emitujemo rubriku „Da si živ i zdrav” koju je pripremila Vesna Parezanović Aleksić, a koja se ovaj put fokusirala na našu psihu. Čućete zašto je pisanje dnevnika pametan način da nešto dobro učinimo za svoje zdravlje.
U rubrici „Kvaka 202” Dragutin Rokvić skreće pažnju na detalje naše sve iščašenije realnosti.
Vikend je pred nama pa tako i niz koncerata na koje vredi skrenuti pažnju. Svoj izbor donosi Vladimir Todorović u rubrici „Pazi, svira se”.
Da jutro proleti u dobrom raspoloženju potrebno je nasmejati se od srca. O tome brine Darko Kocjan koji sprema novo „Dobro jutro”.
Pred kraj emisije emitujemo različite aforizme i dosetke dragog kolege Petra Lazića, novinara i publiciste, pa vam preporučujemo da poslušate „Perino pero”.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, pozovite nas na broj 011-3249-202, ili 064-0-202-200 na koji nam možete poslati SMS. Naša mejl adresa je program202@gmail.com a možete nas kontaktirati i putem društvenih mreža - Tviter (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Ružica Vrhovac
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво