Ustanak

Ovu subotu započnite uz druženje sa 202-kom!

Dobro jutro! Sledi nam jedan kišni, prolećni dan pre novog zahlađenja. Pripremamo za vas prognozu vremena i bioprognozu, kao i izveštaj o stanju na putevima.
Kao i uvek, pred vama su i nove informacije iz sveta sporta, koje priprema mr Biljana Šujdović.
Rano izjutra listamo dnevnu štampu i izdvajamo zanimljive naslove i članke, a uz servisne informacije stiže i obaveštavanje o aktuelnom kursu dinara.
Čućete i novo izdanje rubrike Darka Kocjana „Dobro jutro" kao i Vic na blic. Podsetićemo se i nekih mudrih misli našeg Petra Lazića, u rubrici „Perino pero". Kolega Dragutin Rokvić, u još jednom izdanju „Kvake" objašnjava svakodnevne društvene fenomene i pojave.
Izbor svežeg voća tokom zime je sužen, pa u tom periodu najčešće posežemo za pomorandžama i mandarinama. To je svakako korisno, ali manje je poznato da unošenjem određene količine mandarina možemo da postanemo lepši, vitkiji, pa čak i pametniji. Kako je to moguće, otkriva Vesna Parezanović Aleksić u rubrici „Da si živ i zdrav".
Pregled koncerata je u rubrici Vladimira Todorovića „Pazi, svira se" - na dosta mesta će biti organizovane svirke povodom dana Svetog Patrika, pa će to biti prilika za ljubitelje irskog zvuka da uživo čuju svoje omiljene bendove.
Predstavićemo vam i Mariju Viktoriju Živanović, dobitnicu nagrade Akademije Ivo Andrić i spisateljicu koja je uspešna kojim god poslom da se bavi.
To naravno, nije sve.
Ako želite nešto važno da nam saopštite, pozovite nas na broj 011-3249-202, ili 064-0-202-200 na koji nam možete poslati SMS poruku. Naša mejl adresa je program202@gmail.com a možete nas kontaktirati i putem društvenih mreža - Tviter (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Vladimir Todorović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво