Svaštara

Stambeni krediti u dinarima - marketinški trik ili stvarna prilika za građane koji mogu jedino uz pomoć kredita da kupe stan?

O ovim kreditima se priča, ali se zapravo jako malo zna. Šta možete očekivati ako se odlučite za ovu vrstu zaduživanja, saznaćete u rubrici „202 povoda", koju je pripremio kolega Slobodan Igrutinović.

Ogranak Biblioteke grada Beograda se ponovo nalazi na Senjaku, u prostorijama nekadašnje mesne zajednice Topčidersko brdo-Senjak, a u sklopu istog objekta otvoren je i kutak za starije. Na ovu biblioteku se čekalo godinama, a otvorena je na inicijativu građana. Detalje ćete čuti od našeg reportera Marine Zec.

Veliki poznavalac žena, čuveni Kazanova je govorio: „Smatram svoj dan izgubljenim ako mi se barem jedna žena tog dana ne osmehne." Ovih dana su žene u centru pažnje, malo više nego obično. Inače se mnogo toga u životu vrti oko njih. Lepši, slabiji, mudriji, nežniji pol, tračare, komplikovane, tek su neke od osobina koje su im pripisane. Pojedine su samo mitovi, ali suprotni pol u najvećem broju voli da veruje u njih. Postoje, međutim, neke naučno dokazane činjenice po kojima se dame razlikuju od muškaraca, o kojima u rubrici „Da si živ i zdrav", govori koleginica Vesna Parezanović Aleksić.

Naša mlada teniserka Ivana Jorović tenisom je počela da se bavi sa sedam godina, a sa 15 je osvojila svoj prvi turnir u karijeri. Nastupa za našu FED kup reprezentaciju, a sa njom za „Mnogo smo najjači" razgovarala je mr Biljana Šujdović.

Jedan od najboljih gitarista na balkanskim prostorima Vlatko Stefanovski, najaviće svoj solistički koncert u Kolarcu, koji je zakazan za drugi april.

Ko može dobiti nebesko priznanje a ko ne, i da li se isplati ucenjivati za velike pare, otkrićete u redovnoj satiričnoj rubrici Dragutina Rokvića.

Voditelj Dušica Mijatović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво