Vizija

Studentkinje beogradskog Instituta za umetničku igru najbolje u Evropi

Studentkinje Instituta za umetničku igru Jovana Ikonić, Teodora Vujkov i Anđelija Jovanović vratile su se sa prestižnog Međunarodnog takmičenja TANZOLYMP u Berlinu kao pobednice, iako su osvojile drugo mesto, s obzirom da prvo mesto na takmičenju nije dodeljeno.

Teodora Vujkov i Anđelija Jovanović, studentkinje II godine, odseka savremena igra, izvele su koreografiju F31.6 Jovane Ikonić, studentkinje III godine odseka koreografija. Međunarodni festival plesa TANZOLYMP održava se u Berlinu na godišnjem nivou pod sloganom „Ples kao globalni jezik" i pruža učesnicima priliku da se upoznaju sa drugim mladim ljudima iz celog sveta i učestvju na majstorskim časovima, seminarima i takmičenjima.

Inače, na Institut za umetničku igru su akreditovani prvi studijski programi na osnovnim i master studijama koji studentima pružaju školovanje u oblasti visoko profesionalne umetničke igre (klasičan balet, savremena igra), koreografije i baletske pedagogije.

Gosti današnje emisije će biti nagrađena Anđelija Jovanović i Aleksandar Ilić, profesor i jedanmod osnivača Instituta.

Emisiju uređuje i vodi mr Ljubica Krminac.

Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво