Odmor subotom na 202 načina

U Svilajncu „Bele poklade” i dalje predstavljaju način očuvanja tradicije i daju ljudima povod da se okupe oko vatre i zabave uz žonglere, klovnove i pantomimičare.

Ovu manifestaciju će najaviti Marina Milutinović i sa nama podeliti ideje kako da se maskiramo.
Ukoliko ste ljubitelji retkih i neobičnih vrsta sireva preporučujemo vam da posetite „Balkan Cheese Festival” u Beogradu. Imaćete priliku da probate preko 300 vrsta sireva iz regiona i Italije, koja je ovoga puta pozvana kao zemlja-gost.
Sezona praznika je prošla i idealno je vreme da se naprave planovi za novu trkačku sezonu. Razmrdaćemo se na prvom „Zimskom noćnom polumaratonu”, a zatim se i zabaviti uz pomoć Marka Stoilkovića, trenera i aktuelnog prvaka Srbije u snukeru.
Humanitarac Arno Gujon će sa nama podeliti kako se odmara, kao i koje destinacije u Srbiji preporučuje.
Vesna Ulić će nas upoznati sa tehnikom ikonopisa, a ovog vikenda putujemo i do Knjaževca gde će nas dočekati Boban Marković, direktor njihove Turističke organizacije.

Sa vama je Ksenija Radović.

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво