Ustanak

Ovo „zaljubljeno“ jutro dočekaćemo uz „čašu vina“.

Crtica 202 ovog jutra govori o slatkim brigama zaljubljenih koji bi da uz čašu vina proslave dva praznika.

Minival ili - grafiti donose duhovite misli naših slušalaca. Najlepše od njih biramo za pozdrav novom danu zahvaljujući priređivaču Darku Kocjanu.

Za sve ljubitelje sporta najznačajnije vesti sa sportskih terena priprema mr Biljana Šujdović.

Pažljivo ćemo pratiti i situaciju na saobraćajnicama širom Srbije ali i na ulicama, raskrsnicama i mostovima u Beogradu. Umesto vas, pronalazimo rešenja za izbegavanje jutarnjih gužvi i zastoja u saobraćaju.

Kvaka Dragutina Rokvića i ovoga jutra uočava naše mane ali iz satiričnog ugla.

Slušateljka Marina nam je pisala: „U vrtić u koji ide moje dete vaspitačice su roditeljima prosledile informaciju da roditelji moraju da donesu potvrdu o vakcinaciji deteta jer u suprotnom neće moći da borave u vrtiću. Da li je obaveza donošenja potvrde o vakcinaciji odluka koju donose vrtići ili Ministarstvo zdravlja i kako to da roditeljima nije obezbeđen rok do kojeg moraju da dostave potvrde? Odgovor priprema Slađana Savić a čućemo ga u rubrici „Slušaoci reporteri".

Kakvo je vreme, a kako na putevima, koliki je srednji kurs dinara po NBS, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo tokom jutra pronaći odgovore.

Glasnik 202 biće Marina Zec. Biće reči o Sv. Trifunu i o Danu zaljubljenih bez polemike koji je praznik „važniji". Neka se proslavlja u ljubavi uz čašu vina, smatraju pomirljivi romantičari.

Kraj emisije, rezervisali smo za jedan kratak Vic na blic. Ima još zanimljivih i važnih informacija, samo nas osluškujte...

Ako želite nešto važno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202 @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) a onda nam se i na taj način obratite.

Mi beležimo sve što javite. Hvala što ćete jutro početi u našem društvu.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво