Širom zatvorenih očiju

Noćno druženje za Dan zaljubljenih počinje pesmom „God Only Knows” grupe The Beach Boys, koju mnogi smatraju najboljom ljubavnom rok pesmom, a slavni Pol MekKartni je više puta izjavljivao da je to najbolja rok pesma ikada napisana.

Noćašnje druženje će biti osvrt na prethodnih dvanaest meseci i to pre svega na rastanke sa legendama roka, kao što su bili Džoni Halidej i Tom Peti. Osvrnućemo se i na povratničke turneje koje nisu stigle do Evrope, velikih majstora kao što su Van Morison, Emilu Haris ili Bafi Sent-Meri, čiji novi albumi potvrđuju da su još uvek ono što su nekad bili. Sve ovo biće ilustrovano retkim snimcima napravljenim prošle i ove godine na koncertima i u studijima širom sveta.

Ekskluzivno će biti predstavljeno ograničeno izdanje saradnje Boba Dilana i Danca koji se predstavlja kao Fankmaster Deluks sa tehno verzijom pesme „All Along The Watchtower". Takođe potpuno premijerno čućemo i snimak sa probe legendarne grupe The Kinks, koja se sprema za povratničku turneju, koncertni snimak grupe B.A.D., koju čine gitarista Džef Bek i članovi grupe The Beach Boys, koji su do sada nastupali svega nekoliko puta.

U svet ovih, kao i mnogih drugih muzičkih priča vodiće vas Robert Nemeček i Tanja Gajović.

Pridružite nam se i vi. Broj telefona na koji možete uputiti poruku je 064 0202 200, a mejl možete poslati na program202@gmail.com ili nam se pridružite na fejsbuku ili tviteru.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво