Ustanak

Iako nedelju mnogi smatraju „usporenim" danom mi ćemo je ipak malo „ubrzati".

Neko je jednom rekao da je nedelja spor i dosadan dan za one koji ne moraju da rade. Naša ekipa, potrudiće se da ubrza ritam neradnog dana muzikom ali i važnim informacijama. Na vama je samo da „malo pojačate radio".

Na početku vas informišemo o vremenskim podacima, prognozi i bioprognozi u kojoj nam obećavaju toplije vreme i prve nagoveštaje novog proleća.

Sportske vesti priprema mr Biljana Šujdović, a informišemo vas i o zanimljivim naslovima izdvojenim iz domaće štampe.

Zima se još uvek ne da, pa ima snega na planinama i u pojedinim nižim predelima, te vas obaveštavamo gde su vam trenutno potrebni lanci i ostala zimska oprema.

Pored novih vesti i servisnih informacija, bavimo se i drugačijim temama.

U današnje vreme naziv „malograđanin" prvenstveno je karakterna osobina. To su osobe, uglavnom odrasle u gradu, ali njihov mentalni sklop funkcioniše po principu „šta će selo reći". Više o ovoj problematici u rubrici „Moda 202", od koleginice Olivere Perić.

U rubrici „Kvaka" Dragutin Rokvić, se, između ostalog, bavi pitanjima finansijske pedagogije i međunarodnog dana zagrljaja.

O fenomenoliškim temama i u nastavku emisije. Miodrag Stošić u rubrici „Veliki bljak" govori o sve ređim posetama pozorištu. Da li je problem u ceni ulaznica ili možda u tome što je pozorište dobilo konkurenciju?

Pored ovih satiričnih osvrta na realnost, pripremili smo vam i redovnu dozu jutarnjeg smeha u rubrici  „Dobro jutro" Darka Kocjana.

Osim što treba da brinemo o duhovnoj strani ličnosti, brinimo i o fizičkom zdravlju. U rubrici „Da si živ i zdrav" koleginica Milena Milićević postavlja pitanje - da li koristite ulje za kožu?
Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com
Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo. Dobro jutro.

Voditeljka: Ružica Vrhovac
Urednik emisije: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво