Ustanak

Naša preporuka za ovo toplo zimsko jutro je da se razbudite u našem društvu dobro raspoloženi uz vedrinu muziku i korisne infromacije za početak prvog pravog radnog dana u ovoj godini.

Crtica 202 i ovoga jutra govori o vraćanju obavezama nakon dugih prazničnih dana.

Spremne su i sportske vesti. O tome brine mr Biljana Šujdović.

Minival ili - grafiti donose duhovite misli slušalaca emisije Oblak u bermudama Darka Kocjana.

Domaću štampu ćemo prelistati umesto vas i pomenuti najvažnije naslove.

Kakvo je vreme, a kako na putevima, kakva je bioprognoza, saznavaćete tokom jutra.

Pripremili smo i vesti iz zemlje i sveta, ili STOP TELEKS 202, kao i mnogo važnih servisnih informacija o tome gde neće biti vode i struje, da li ima izmena na putnim pravcima u zemlji i slično.

Glasnik 202, biće naš novinar Petar Protić. On će tokom jutra obići Pionirski park u srcu Beograda. Nedavno je ovaj park otvoren za sve posetioce, nakon rekonstrukcije. Šta je novo u parku, i šta sada na raspolaganju imaju od pratećih sadržaja posetioci koji odluče da ga posete?

"Slušalac reporter" Darko Milašinović, nedavno je hteo da razmeni evre za dinare na beogradskom aerodromu. Međutim, donji kurs iznosio je 113 dinara za jedan evro, što Darko smatra teškom povredom propisa i zakona ako se uzme u obzir kursna lista Narodne banke Srbije. Šta je saznala naša novinarka Slađana Savić o tome, čućete tokom emisije.

To nije sve, uvek imamo još nešto važno da dodamo tokom emisije.

Za sam kraj emisije, pripremili smo Vic na blic. Nasmejte se od srca, pre nego li zakoračite u prvi radni dan druge sedmice u prvom mesecu ove godine.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Beležićemo sve što nam javite, a objaviti samo ono što je korisno za sve koji nas slušaju.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво