Povišen ton

Pojačane kontrole saobraćaja usmerene na vožnju u alkoholisanom stanju i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci svake godine pokažu da je u Srbiji za mnoge vožnja u ovakvom stanju još uvek prihvatljiva.

Analize saobraćajnih nezgoda u Srbiji ukazuju na to da je vožnja u alkoholisanom stanju uticajni faktor nastanka saobraćajne nezgode u 8,5 odsto od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, odnosno u oko 15 odsto saobraćajnih nezgoda sa poginulim licima.

O rezultatima ovogodišnje pojačane kontrole vozača ali i ovoj pogubnoj navici za "Povišen ton" će govoriti Rade Cvijović, načelnik odeljenja u Upravi saobraćajne policije.

O neodgovornosti vozača koji voze u alkoholisanom stanju, ugrožavanju svog i tuđih života, kampanjama koje imaju za cilj da utiču na smanjivanje ove loše navike ali i eksperimentima kojima su pokazane razlike u ponašanju i reakcijama starijih i mlađih ljudi koji voze u alkoholisanom stanju razgovaraćemo sa Mladenom Alvirovićem, automobilskim novinarom i urednikom revije "SAT Plus"

Ustanova kulture „Vuk Stefanović Karadžić" organizuje „Bal za penzionere" 21. decembra. O bogatom programu, prvenstveno namenjenom starijim sugrađanima i druženju pričaće nam u drugom satu emisije Svetislav Goncić, direktor Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić".

Danas je Dan grada Čačka pa ćemo Čačanima i svima koji vole grad na Moravi ovaj značajan datum čestitati rubrikom "Datum, vreme, mesto".

Emisiju uređuje i vodi Ivana Vesić.

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво