Svaštara

"Zeleni soliter" na Zelenom vencu - samoodrživa zgrada i još uklopljena u ambijent u kom se nalazi uskoro će krasiti Zeleni venac u Beogradu.

Biće to prva takva zgrada na Balkanu, a idejna rešenja za ovu građevinu, ponudili su dizajneri i arhitekte, na nacionalnom konkursu sa međunarodnim žirijem. Prve nagrade su pripale studentima Arhitektonskog fakulteta u Beogradu i jednom profesionalnom studiju. U 202 povoda ćemo vas upoznati sa njima i novinama koje donosi "zelena arhitektura" - pripremila Ružica Vrhovac.

Milica Đilas će se javiti sa „Novogodišnjeg festivala" koji na Beogradskom sajmu traje do 30. decembra. Posetioce očekuju klizališta, zabavni park, koncerti, predstave, dečiji zabavni programi i roba široke potrošnje po prazničnim cenama, uz besplatan ulaz.
U rubrici „Mnogo smo najjači" gostuje reprezentativka u kendou Ana Momčilović. Godine 2013. osvojila je medalju u individalnoj kategoriji na Evropskom prvenstvu, i tako ostvarila najveći uspeh naših seniora u kendou, tokom dve decenije učešća na najvećim takmičenjima. Zabeležila Vanja Savić.
Zašto porodica više nije osnovna ćelija društva i zašto prestaje da bude tradicionalna i funkcionalna? Kako porodica danas opstaje i kako se snaći u svetu koji kao da postaje rijaliti program? Da li je možda baš u tome spas, čućete od Miodraga Stošića u radio kolumni "Veliki bljak".
Vreme je slava, praznika, bogatih trpeza, ali i opasnosti od suvišnih kilograma. Milena Milićević vam u rubrici „Da si živ i zdrav" otkriva nekoliko trikova za održavanje linije, uprkos specijalitetima kojima je teško odoleti.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво