Ustanak

Buđenje je lakše ako na radiju čujete neku važnu informaciju i lepu pesmu. Obećavamo da ćemo vam biti od koristi i ovoga jutra.

Crtica 202 ovog jutra govori o Beogradu, prednostima i manama življenja u glavnom gradu.

Sportske vesti preneće informacije sa naših i evropskih borilišta. O tome saznajte sve od naše novinarke Vanje Savić.

U rubrici Kvaka 202, naš Dragutin Rokvić komentariše zašto je kod nas sve jeftinije nego u regionu.

Tu su i aktuelne vesti ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202 kao i domaća štampa koju ćemo prelistati i odabrati jedan zanimljiv tekst.

Slušateljka Marija iz Novog Sada nam je pisala: ''Roditeljima osnovaca u Novom Sadu uskoro će podeliti testove na narkotike kako bi se proverilo da li nečije dete koristi opijate. Koliko smo obavešteni, testovi nisu obavezni za sve, ali postavljam pitanje: Koja je svrha testiranja ako je sve to na dobrovoljnoj bazi?"
Odgovor je pripremila Slađana Savić u rubrici "Slušaoci reporteri".

Minival ili - grafiti donose vaše vedre misli, ali i aforizme poznatih autora kojima ćemo vam bar na trenutak ulepšati jutra. Priredio Darko Kocjan, autor kultnog "Oblaka u bermudama".

Aleksa Brđović, odbojkaški reprezentativac Srbije, prošle godine bio je srećan i ponosan, jer je sa reprezentacijom uspeo prvi put u istoriji da osvoji zlato u Svetskoj ligi, ujedno i svoje prvo odličje u seniorskoj konkurenciji. Predstaviće se u rubrici "Mnogo smo najjači" koju je pripremila mr Biljana Šujdović.

Glasnik 202, Vanja Stamenković, izvestiće nas da li su napokon završeni radovi na beogradskim saobraćajnicama zbog kojih je mesecima saobraćaj usporen. Nadležni su najavljivali da će danas biti puštene u saobraćaj Ruzveltova, Trg Slavija, Bulevar oslobođenja i Ulica Mije Kovačevića. Da li su krenuli automobili, ali i trolejbusi i tramvaji?

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Uvek po nešto dodamo tokom emisije, jer sve što saznamo odmah proverimo i objavimo.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) i javite nešto važno, nešto od čega će korist imati svi koji nas osluškuju.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво