Kaži dragička

Ovu sedmicu zatvaramo, ili u novu ulazimo, uz muziku koju bira rep sastav Iskaz.

Kroz svoje socijalno i psihološki angažovane tekstove, Iskaz deli svoje mišljenje i stavove pre svega putem 4 studijska albuma: Natio (2006), Teorija Haosa (2008), zatim Eros (2011) i Tanatos (2014) koji tematski čine celinu Kritična Masa. Muzika koja je u simbiozi sa tekstovima je pre svega energična i konkretna, ali pozitivna i sa puno emocija. Fuzija je najpre hip hopa, zatim fanka, hard kora i sličnih pravaca i kao takva najbolje pojačava tekstove kroz koje se prožima bunt, poziv na buđenje, stavovi čoveka kao jedinke kao i pitanje postojanja čoveka.

Kažu da se, pored pomenutih albuma, trude da svoj rad prezentuju kroz direktnu komunikaciju sa ljudima koji se mogu poistovetiti sa njihovim radom, a to su koncerti. Mi ćemo saznati kako direktno komuniciraju preko našeg radijskog mikrofona, ali ćemo i slušati muziku koju će izabrati, kao naši muzički urednici.
Iskaz čine Zoran Stefanov, Vlada Jovanović, Danilo Parežanin, Jovan Bukacas, Marko Živković, Dragan Kasler, Milica Mrdaković, Bojana Račić, Predrag Niskanović i Marjan Vrhovac.

Sa gostima je u studiju Marina Zec.

Кажи драгичка Кажи драгичка

Autor:
Београд 202

Погодите ко нам је вечерас дошао у госте?!! Свако вече, од поноћи на Двестадвојци у емисији Кажи драгичка гост изненађења! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво