Ustanak

I ovoga jutra mnogo dobre muzike uz informacije za prijatnije ustajanje - pod uslovom da ne žurite na posao.

Najpre o vremenu, pa i o sabraćaju, uz obavezno prelistavanje dnevne štampe. Servisne informacije i vesti iz zemlje i sveta, takođe su deo naše ponude jutra.

Pregled sportskih vesti pripremila je mr Biljana Šujdović.

Minival ili - grafiti iz "Oblaka u bermudama" Darka Kocjana predstavljaju odličan razlog da sebi obezbedite osmeh na licu. Sedam razloga za osmeh je tu, na vama je samo da se poslužite.

U rubrici "Kvaka 202" Dragutin Rokvić komentariše sve češće probleme u gradskom saobraćaju. On kaže: "Izgleda da redovna tema naših medija postaje nedostatak vozača autobusa. Pre svega, u Beogradu i Novom Sadu. Mada, uopšte nema razloga za paniku, jer se samovozeći autobusi uveliko isprobavaju..."

Rubrika "Perino pero" podseća na bisere humora i satire Petra Lazića, koji savršeno oslikavaju svet oko nas i svet u nama. Priredio Srđan Stojiljković.

U rubrici "Pazi, svira se" podsećamo vas da večeras Nik Kejv sa svojom grupom nastupa u Beogradu, a Nišlije mogu na koncert Sergeja Ćetkovića, dok će Novosađani na nastup grupe Mortal kombat.

Iako često govorimo o zdravlju, retko obraćamo pažnju na zdravlje očiju, sve dok se ne pojavi neki problem. Kada bi vas neko pitao da li redovno brinete o zdravlju očiju, odgovor bi verovatno bio negativan. Zato vam danas Vesna Parezanović Aleksić daje korisne savete za zdravije i lepše oči.

Za kraj, Vic na blic.

Pozivamo vas da nam javite vest iz svog kraja koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditelj: Vladimir Todorović
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво