Porodična sastajanja - uvek nedeljom

Na polovini smo meseca oktobra i dok se vreme stalno dvoumi, mi smo nedvosmisleno i ove nedelje sa vama, spremni da se družimo, našalimo i poigramo.

Nedeljni ručak ne mora obavezno da bude i obiman i baziran na mesu. Zato vam danas glumica Svetlana Bojković daje recept za jednu lepu čorbu od povrća koja je toliko ukusna da nećete ni primetiti da nema mesa. Prilog pripremila Ksenija Radović.

Mnoge se stvari danas nazivaju lekom - smeh, ljubav, radio emisije... Ipak, danas pričamo o leku "per se". Kada ljudi počinju da koriste lekove, kako je tekao razvojni put svega onoga što smatramo medikamentom. Ličnu kartu leka spremila Olivera Perić.

Lekciju iz humanosti ove nedelje daju nam đaci. "Put oko sveta" je komad koji će izvesti đaci Osnovne škole "Nadežda Petrović" iz Ostrovice, u petak 13. oktobra od 18 sati. Sav novac koji prikupe od dobrovoljnih priloga posetilaca, prema rečima učiteljice Mirjane Martinović, uložiće u opremanje škole koja je skoro opljačkana. Rubriku "Lik nedelje" pripremila Milica Đilas.

Drugi sat emisije tradicionalno je rezervisan za kviz "Radio Genije". Javite se da proverite svoje znanje ali i svoju maštu. Svaki učesnik dobija poklon, dok oni koji daju tačan odgovor dobijaju titulu "Radio Genija" kao i plaketu.

Voditelji: Miodrag Stošić i Milena Milićević

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво