Ustanak

Razbudite se u našem društvu, uz vedru muziku i informacije koje će vam biti od koristi.

Crtica 202 o prehladi i muško-ženskim odnosima u takvom stanju.
Vanja Savić pripremila je sportske vesti kako biste na vreme saznali aktuelne rezultate sa naših i stranih borilišta.
Tu su i STOP TELEKS 202 i Servis 202, ali i pregled domaće štampe koju ćemo prelistati umesto vas i pročitati vam deo jednog zanimljivog članka.

U rubrici "Mnogo smo najjači" predstaviće nam se Sava Ranđelović koji vaterpolo trenira od svoje sedme godine. Počeo je u Nišu, a od ove sezone, član je OSC iz Budimpešte. Od kako je ušao u seniorski državni tim Srbije redovno osvaja medalje. Na jedanaest uzastopnih velikih takmičenja osvojio je isto toliko medalja, od toga čak 10 zlatnih. Sa Savom Ranđelovićem je razgovarala koleginica Vanja Savić.

Milorad Mažić trenutno važi za naboljeg fudbalskog sudiju na svetu. Ali za domaće navijače on je kao uvozna roba svetskih marki - u inostranstvu odličan, a kod nas očajan. Grobari i Delije svađaju se samo oko toga da li on više liči na Nutelu ili Arijel za srpsko tržište. Da li je suviše tvrd za podmazivanje ili im slabo uklanja fleke, odgovoriće nam u rubrici Kvaka 202, naš Dragutin Rokvić.

Slušalac Srđan nam je poslao mejl sa pitanjem: Nedavno sam u prodavnici kupio teglu mariniranih šampinjona. Kada sam je otvorio kod kuće video sam da se na površini uhvatila buđ. Pogledao sam etiketu i zaključio da je proizvod bio upotrebljiv do prošlog meseca. Ovo nije prvi put da nam pojedini trgovci podmeću robu sa isteklim rokom. Zanima me šta u ovakvoj situaciji potrošač treba da uradi, odnosno da li ima pravo da već otvoreni proizvod vrati i dobije nazad svoj novac? Odgovor je pripremila Slađana Savić u rubrici "Slušaoci reporteri".

Minival ili - grafiti donose vaše vedre misli, ali i aforizme poznatih autora kojima ćemo vam bar na trenutak ulepšati početak dana. Priredio Darko Kocjan.

Glasnik 202, Vanja Savić obićiće radove koji su u toku kod Narodnog muzeja u Beogradu. Kako se pešači snalaze obilazeći tu opasnu zonu u težnji da stignu do autobuskog stajališta, i do kada će mašine zauzimati mesta označena za bezbedno kretanje.
Uvek po nešto dodamo tokom emisije ovo nije sve.
Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.
Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) i javite nešto važno, nešto od čega će korist imati svi koji nas osluškuju.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво