Svaštara

U 202 povoda ugostićemo jednu od naših zlatnih odbojkašica, Bojanu Milenković.

Članica je OK Crvena zvezda i aktuelne, trofejne odbojkaške reprezentacije Srbije, koja je na Evropskom prvenstvu osvojila zlatnu medalju. Dejan Bulajić će sa njom razgovarati o velikom uspehu, utiscima sa prvenstva, atmosferi u ekipi i planovima.

Svi uspešni sportisti imaju nešto zajedničko. Njihova želja, posvećenost i ljubav prema sportu, pokazuju da je sve moguće ukoliko se potpuno predate onome što radite. U rubrici "Top potop" gostuje Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije. Nekada je bio reprezentativac, osvajač je bronzane medalje na Svetskom prvenstvu. Predstaviće nam listu stvari koje ga usrećuju. Zabeležila Ljiljana Obradović.
Najavićemo „Dečiji sajam" koji će od 6. do 8. oktobra biti održan u Beogradu. Njegovi zaštitni znaci su igra, smeh, pesma i zabava. Učestvovaće veliki broj izlagača iz Srbije i inostranstva, a mališani i njihovi roditelji će moći da prisustvuju pozorišnim predstavama, modnim revijama, učestvuju u nagradnim igrama i sportskim aktivnostima, budu u društvu omiljenih dečjih likova...
Ksenija Radović će posetiti Dečji oktobarski salon u Muzeju primenjene umetnosti. Ovogodišnji slogan je "Muzika je najbolja", a inspirisan je činjenicom da je muzika važan segment našeg života i važan faktor prepoznavanja u komunikaciji s ljudima. Selekcioni žiri je za izložbu odabrao 300 radova.
U autorskoj priči „Kvaka 202", Dragutin Rokvić komentariše da li je umesto kamena u Skupštinu moglo da stigne pečenje, zašto u kalendar treba uvesti novi datum u oktobru i jesmo li sličniji Kanzasu ili Teksasu.
Olivera Perić će se u „Modi 202" pozabaviti pitanjem sreće. Šta je za nju potrebno, odakle ona dolazi i koliko veze ima sa novcem. 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво