Ustanak

Stiže jesen. Vreme se promenilo, ali ništa zato. Uz vesele hitove i korisne informacije inspirisaćemo prijatnije buđenje svih vas ako odlučite da u našem društvu započnete dan.

Crtica 202 ovog puta govori o pravima i obavezama osnovaca koje će doneti novi zakoni u vezi sa tim. Da li će to smanjiti bahato ponašanje našeg podmladka ali i pojedinih nastavnika?
Pripremili smo dragocene savete o tome kako sačuvati dobro zdravlje nakon nagle promene vremena. Već su počele prehlade... Šta kažu lekari?
Pratićemo i dešavanja na sportskoj sceni. O tome naša koleginica mr Biljana Šujdović.
Minival ili - grafiti prenose vaše duhovite misli iz Oblaka u bermudama. Sedam novih razloga za jutarnju vedrinu pripremio je Darko Kocjan.
Tu su i aktuelne informacije ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa koju ćemo listati u vašem društvu.
Kako je na putevima, kako danas izgleda kursna lista, bioprognoza, sve je to, takođe, deo sadržaja koji smo pripremili.
Raspitaćemo se i o aktuelnim dešavanjima u Srbiji.
Naša slušateljka Snežana sa Novog Beograda poslala nam je pitanje: "U ulici Džona Kenedija, pola fasade naše zgrade koja je pre dve godine okrečena sada je ofarbano u crno. To su uradili mladići koji pripremaju taj zid za iscrtavanje grafita. Šta može da se uradi povodom našeg problema s obzirom na to da je materijalna šteta već učinjena. Odgovor ćemo čuti od Slađane Savić u rubrici "Slušaoci reporteri".

Glasnik 202 ovoga jutra biće Marina Zec. Ona će opijena mirisima pečenih paprika koji se širi Srbijom, ovoga jutra da nam priča o ajvaru. Kako ga pripremiti, da li je dovoljno samo puko izvršavanje preporuka koje nude brojni recepti, ili je tu ipak važan jedan nemerljivo važan sastojak. Koji je to sastojak, imate li ideju?

I to nije sve, uvek ima još po nešto.
Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.
Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com
Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo. Objavićemo.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво