Ustanak

Buđenje se lakše podnosi u našem društvu, uz fantastičnu muziku i informacije od koristi za sve koji nas osluškuju.

Crtica 202 o besplatnim stvarima koje ne primećujemo sve dok ne počnu da nam ih naplaćuju.

Sportske vesti preneće informacije sa naših i stranih borilišta. O tome saznajemo sve od Vanje Savić.

Međunarodni monetarni fond traži da Elektroprivreda Srbije smanji broj zaposlenih. Iz Fonda javljaju da će uvažiti reklamaciju EPS-a, ako se dokaže da su brojevi naduvani zato što su kontrolori pogrešno očitali stanje. Ima još satiričnih prikaza naše stvarnosti, oslušnite Kvaku 202 autora Dragutina Rokvića.

U rubrici "Mnogo smo najjači" predstaviće nam se naša zlatna Vanja Stanković, tekvondistkinja, sa kojom je razgovarala naša Vanja Savić.

Tu su i aktuelne vesti ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202 kao i domaća štampa koju ćemo listati umesto vas i odabrati jedan zanimljiv tekst.

Nekoliko slušalaca postavilo nam je pitanje: "Kada će biti renoviran vrtić "Duško Radović" na Vidikovcu?'' Odgovor je pripremila Slađana Savić u rubrici "Slušaoci reporteri".

Minival ili - grafiti donose vaše vedre misli, ali i aforizme poznatih autora kojima ćemo vam bar na trenutak ulepšati početak dana.

Glasnik 202, Ksenija Radović, beleži: Svake godine brucoše koji stižu u Beograd na dalje školovanje čeka ista muka - gde naći krov nad glavom za što manje para. Studenti se uglavnom bore za mesto u domu jer je cena smeštaja 1.290 dinara mesečno. Oni koji ostanu "ispod crte" krov nad glavom najčešće traže u privatnom aranžmanu.
Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.
Uvek po nešto dodamo tokom emisije, jer sve što saznamo odmah proverimo i objavimo.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) i javite nešto važno, nešto od čega će korist imati svi koji nas osluškuju.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво