Ustanak

Naša prijatna obaveza je da vas i ovoga jutra razbudimo uz korisne priče i muziku za lakše ustajanje.

Crtica 202 pod utiskom dnevnih događaja pokreće na razmišljanje od ranog jutra.

Sportske vesti preneće najsvežije informacije sa svih terena na kojima se bore naši sportisti. O tome mr Biljana Šujdović.

Minival ili - grafiti donose vaše misli, ali i aforizme poznatih autora kojima ćemo vam bar za tren ulepšati početak dana. Priredio Darko Kocjan.

''Kvaka 202'' Dragutina Rokvića beleži jutros: Bolesnici u Centru za interne bolesti u Mladenovcu žale se da je hrana loša, a da od pribora dobijaju samo kašiku, i to prilikom doručka i ručka. Za večeru nema pribora; jedu rukama. Iz bolnice se pravdaju da moraju tako. Ama, zašto?!!! Oslušnite Kvaku.

U rubrici "Mnogo smo najjači" predstaviće nam se srpski kajakaš Marko Tomićević. Na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u Račicama okitio se zlatnom medaljom sa Milenkom Zorićem na 1000 metara u disciplini kajak dvosed. Rubriku je pripremila mr Biljana Šujdović.

Kakvo je vreme, a kako je na putevima, da li dinar jača u odnosu na evro, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo kao i svakog jutra pronaći odgovore.

Gotovo svi mediji su preneli vest da su se divlje svinje pojavile u Borči, a pre dve godine takođe su zabeležili pojavu šakala na istom mestu. O čemu se tu konkretno radi, zašto se divlje životinje pojavljuju u ovom beogradskom naselju da li ima razloga za strah? Odgovore na ova pitanja potražila je Slađana Savić a čućemo ih u rubrici "Slušaoci reporteri".

Tu su i aktuelne vesti na svaka tri minuta do punog sata ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202 u tridesetom minutu svakog sata emisije, kao i domaća štampa koju ćemo listati umesto vas i odabrati jedan zanimljiv tekst.

Glasnik 202 biće naša Ksenija Radović. Počela je potraga za stanovima u univerzitetskim gradovima u Srbiji, a cene rastu. Tako su ovih dana i u Beogradu i u Novom Sadu zbog velike potražnje, cene zakupa i do 20 odsto skuplje nego prošle godine. Radi uštede, mnogi studenti su stanove u kojima su živeli "odjavili" tokom maja i juna, a nove traže sada. Da li ih mogu lako naći i gde? Tokom Ustanka emitovaćemo i vaše komentare.
Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic. Da se slatko nasmejete dovoljno je deset sekundi. Uverite se.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) i javite nešto važno, nešto od čega će korist imati svi koji nas osluškuju.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво