Ustanak

I ovoga jutra potrudićemo se da vas zabavimo i informišemo uz muziku koja isteruje iz kreveta i one kojima nije baš do ustajanja.

Crtica 202 o našim problemima, hodu po mukama i lepšoj budućnosti.

Sportske vesti preneće nove informacije sa sportskih borilišta. O tome brigu vodi Biljana Šujdović.

Minival ili - grafiti donose vaše misli, ali i aforizme poznatih autora kojima ćemo ulepšati početak dana. Darko Kocjan, već je pripremio sedam vedrih nota za prvi osmeh novom danu.

Predstaviće nam se i vaterpolista Aleksandar Šoštar, sagovornik u rubrici „Mnogo smo najjači", koju je pripremila mr Biljana Šujdović.

Tu su i aktuelne vesti na svaka tri minuta do punog sata ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202 u tridesetom minutu svakog sata emisije, kao i domaća štampa koju ćemo listati umesto vas i odabrati jedan zanimljiv tekst.

Kakvo je vreme, a kako je na putevima, da li dinar jača u odnosu na evro, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo pružiti odgovore.

Naš slušalac piše da je od 2005. oslobođen plaćanja RTV pretplate, jer nije imao nikakav uređaj preko koga bi pratio program RTS-a. Prošle godine je obnovio zahtev za oslobađanje od plaćanja RTV takse, ali mu RTS i dalje šalje račun. Zašto? Odgovore na ova pitanja pripremila je Slađana Savić u rubrici Slušaoci reporteri.

Glasnik 202 obilazi Zemun. Zbog radova JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" u Glavnoj ulici i na Trgu Branka Radičevića prohodna je samo jedna traka, a saobraćajnica postaje jednosmerna ka Batajnici. Kako teku radovi i kad se očekuje normalizacija saobraćaja, istražiće Ksenija Radović.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) i javite nešto važno, nešto od čega će korist imati svi koji nas osluškuju.

Hvala što ćete u našem društvu početi jutro.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво