Svaštara

Ian Astbury u „202 povoda"

Grupa The Cult ponovo dolazi u Srbiju, ovoga puta na zaječarsku Gitarijadu na kojoj će nastupiti 30. juna, u okviru svoje evropske turneje.
Pored pesama sa poslednjeg albuma, sviraće i posebno odabrane numere sa prethodnih. Pred sam polazak iz Sjedinjenih Država, gde su se u tom trenutku nalazili, sa pevačem i jednim od osnivača britanske grupe The Cult, o tome šta spremaju za Gitarijadu, ali i o delu karijere koji su proveli sa legendarnim članovima grupe The Doors, razgovarao je Nenad Kuzmić.

Zlatiborski „HillsUp" festival ove godine biće održan od 13. do 15. jula. Program koji je kao i ranijih godina raznovrstan, predstaviće publici najaktuelnije stvari na regionalnoj rok, hip-hop i elektro sceni. „HillsUp" nas i ovaj put vodi na svojevrsno putovanje kroz vreme i muzičke pravce, predstavljajući publici bogato i dragoceno nasleđe rokenrol kulture Srbije i regiona. Najavljujemo četvrti "HillsUp 2017 Zlatibor - Ritam slobode".

„Partner 2017" - Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme, održava se na Beogradskom sajmu svake druge godine, krajem juna. Pokrovitelj manifestacije je Ministarstvo odbrane Republike Srbije. Cilj manifestacije je predstavljanje naoružanja i vojne opreme „sa svih strana sveta" - složenih artiljerijskih i raketnih sistema, savremenog streljačkog naoružanja i municije, borbenih oklopnih vozila, elektronske opreme, lakih aviona, novih radara, raznih trenažera, zaštitne balističke opreme, borbenih patrolnih čamaca... Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme posećuju brojne visoke delegacije iz celog sveta, kao i predstavnici NATO-a, Evropske odbrambene agencije i ostalih međunarodnih vojno-bezbednosnih organizacija. Sa Beogradskog sajma se javlja Ksenija Radović.

Sada je pravo vreme za svežu zelenu salatu. Oni koji pomno slušaju svoje telo osetiće potrebu za svežim povrćem. Stoga ne odolevajte - iskoristite blago prirode i slobodno jedite velike količine zelene salate sa rotkvicama. Ovo lisnato povrće smiruje nervnu napetost, jača srčani mišić, reguliše krvni pritisak i izbacuje višak vode iz organizma. Od Vesne Aleksić ćete čuti zbog čega je još za naš organizam važna zelena salata.

Voditelj: Dušica Mijatović
„202 povoda": Nenad Kuzmić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво