Ustanak

Novi dan dočekujemo uz osmeh, mnogo korisnih i važnih informacija, a jutro ulepšavamo i muzikom uz koju ćete sigurno lakše da se razbudite, pevušeći u susret svim obavezama. Tako je najbolje!

Crtica će podstaknuti naše razmišljanje o jednom pravom „srpskom izumu" - profesionalnim čuvarima kontejnera, koji će krenuti sa radom, za sada, u Novom Sadu.
U blok sportskih vesti uvrstili smo sve ono što je aktuelno i važno ovih dana na sportskim terenima, stazama i u klubovima. Ako je tim za koji navijate izgubio neki meč, tu su grafiti i aforizmi iz emisije „Oblak u bermudama", da svi sa osmehom započnemo dan!
Na polovini svakog sata slušate servisne informacije za gradove Srbije. Između ostalog, tu vas obaveštavamo gde neće biti struje, vode, gde su radovi koji prave izmene u saobraćaju i šta se još važno dešava u lokalnim sredinama. Još informacija očekuje vas u vestima - STOP TELEKS 202, u svakom satu. Bićemo i vaš kolporter, prelistavajući naslovne strane domaće štampe i izdvojićemo neki zanimljiv tekst koji poziva na vaše komentare novinskog članka. Pratimo i vremensku i bioprognozu, stanje na putevima, srednji kurs NBS, a nalazimo i odgovore na vaša pitanja i nedoumice. Naš slušalac Nikola pitao je zašto se ništa ne preduzima povodom sve gore higijene u beogradskim tramvajima, tzv. „špancima". Odgovor imamo i čućete ga u rubrici "Slušaoci reporteri".
Tokom jutra, ima još prostora koji ćemo oplemeniti vedrim i lepim temama iz Srbije i sveta, najavama koncerata, festivala, različitih manifestacija.
Turistička sezona počela je i u Beogradu, a upravo sada se popravlja Skadarlijska česma. Sem vlasnika restorana koji gube mušterije, gradilište buni turiste i ovdašnje građane. Videvši gradilište, misle da je cela Skadarlija zatvorena. Kako sve to izgleda i sa koje strane dolaziti u Skadarliju, saznajemo od reportera Jovane Janković.
Za sam kraj Ustanka spremili smo Vic na blic.
Ako želite nešto važno da nam saopštite, to možete da činite pozivom na broj telefona u studiju 011-3249-202, a SMS broj je 064-0202-200, i tu možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Na Tviteru nas možete naći pod nadimkom @ustanak202, mejl adresa je program202@gmail.com a naša zvanična Fejsbuk stranica je Radio Beograd 202 - 104,0 MHz. Dobro nam došli!

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво