SuperNova Svaštara - kako ste dočekali SuperNovu

Današnja emisija će proći u prazničnom raspoloženju.

Pre svega Vam želimo srećnu i uspešnu Novu 2017. i dobrodošlicu u prvu ovogodišnju Svaštaru. Nadamo se da ste se lepo proveli na dočeku u društvu dragih ljudi i da ste spremni za nova druženja sa nama.

U 202 povoda ćete čuti kako je u Srbiji dočekana Nova godina. Jesu li najposećeniji bili trgovi, restorani i klubovi, ili je kod kuće bilo najlepše? Izvesno je najviše bilo poljubaca, pa smo se raspitali koliko su oni važni i kako utiču na nas. Prazničnu sliku iz centra Beograda će dočarati naš glasnik, a čestitke za sreću i uspeh stižu i u rubrici „Veliki bljak". Prvi „mnooogoo najjači" sagovornik u Novoj godini biće nam vaterpolista Stefan Mitrović, koji je sa našom reprezentacijom osvojio brojna odličja.

Šta to beše snežna Nova godina ili "beli Božić"? Još jedna Nova godina u Srbiji prolazi skoro bez snega pa se pitamo da li snežne radosti sve više postaju stvar prošlosti? Sećate li se svog najlepšeg doživljaja snega? Čekamo vaše a slušaćemo i neke zanimljive "snežne priče", recimo kada je Thiago Ferreira, Brazilac koji živi u Srbiji prvi put video sneg i zašto ga je doživeo kao čudo neviđeno.

Voditelj SuperNove Svaštare: Vesna Parezanović Aleksić
202 povoda: Milica Đilas
Urednik i voditelj (14.00-16.00): Ivana Vesić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво