Ustanak

Dobrodošli u poslednji radni dan u 2016-oj!

Svi ranoranioci koji se bude uz Ustanak, znaju da uvek pripremamo niz informacija koje valja čuti pred praznike. Tako smo pronašli odgovor na pitanje slušalaca reportera iz Beograda, koje zanima kako je organizovano radno vreme institucija i prodajnih objekata za vreme Novogodišnjih i Božićnih praznika. 
Šta i kada mora da radi, a šta će biti sigurno zatvoreno od 31. decembra do 14. januara? Odgovor je našao kolega Dušan Janjić. 
Novogodišnja atmosfera uvukla se u gradove širom Srbije, a na Trgu Nikole Pašića postavljeno je klizalište koje će raditi do februara. Sa lica mesta, oko 8:40, javlja nam se reporter Petar Protić.
Kao i uvek informišemo vas o stanju na putevima, servisnim informacijama, naslovima domaće štampe i prognozi vremena. Već smo saznali da će poslednji dan stare i prvi dan Nove godine biti ledeni. A kako bi "razbili led", barem ovako u etru rano izjutra, slušamo i dobru muziku. Tu su i pesme na koje želimo da vas podsetimo u rubrici "1001. trag". Ovaj put to je "Bila jednom ruža jedna", Živana Milića.

Slušamo se od 6!
Voditelj: Ružica Vrhovac
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво