Vizija

Predstavljamo vam dve novogodišnje izložbe, čija je organizacija već postala tradicionalna. Reč je o Čarobnim izlozima u Francuskom institutu i izložbi rusko-srpskog zanatstva.

Za Osmo izdanje, već tradicionalnih Čarobnih izloga, Francuski institut u Srbiji prepušta svoju galeriju u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu kreativnosti dvoje francusko-korejskih umetnika, Jisok Min i Taegon Kim. U svojim radovima, oni istražuju granice između imaginarnog i realnog sveta, spoljašnjeg i unutrašnjeg, prisutnog i odsutnog, i kreiraju jedinstveno iskustvo koje spaja prirodu, putovanje, maštu i snove, jednom rečju, sve što podrazumevaju novogodišnji praznici. 
Udruženje narodne umetnosti i zanatstva Sankt Peterburga i Lenjingradske regije „NVO Dvorana zanata", uz pomoć ruske ambasade u Srbiji i podršku Turističke organizacije Beograda, u saradnji sa udruženjem starih umetničkih zanata, organizuju festival rusko-srpskog zanatstva „Novogodišnja izložba" u galeriji „Progres". Izložba predstavlja dela dekorativne i primenjene umetnosti narodnog stvaralaštva i zanata iz Rusije i Srbije. Ovo je sedmi po redu festival srpsko-ruskog narodnog stvaralaštva.

Kroz emisiju vodi Jelena Knežević.
Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво