Svaštara

Bend „S vremena na vreme“ u „Mikser House“-u

Kultni beogradski sastav „S vremena na vreme" održaće 23. decembra koncert u „Mikser House"-u, što je odličan povod da se danas sa nama druži dobro poznati vokal Ljube Ninkovića. U razgovoru sa našim kolegom Milošem Georgijevićem, veteran kvalitetnog pop-roka i akustike, ispričaće nam šta je novo u radu ove vanvremenske grupe, po čemu će decembarski koncert biti specifičan i koje ćemo hitove moći da očekujemo.

Za sve Beograđane i njihove goste, obezbeđen je program pod nazivom „Trg bajki". Do 15. januara svakodnevno će biti igrane narodne bajke, lutkarske predstave, biće organizovani koncerti, prezentacije, edukativne i ekološke radionice, a u saradnji sa Prirodnjačkim centrom iz Svilajnca i „Srbijašumama" biće realizovan i bogat zabavni i inkluzivni program za decu.

Da ni Kragujevac ne zaostaje za Beogradom ove zime dokaz je „Novogodišnji bazar - Predo baby zimska čarolija". Ova manifestacija održava se od 22. do 24. decembra, u okviru „Šumadija sajma" a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca. Pored zabavnog i edukativnog programa na centralnoj bini, najmlađe očekuje i zabavni park, obezbeđen od strane „Prijatelja dečijeg sajma - Joker igraonice".

Andrea Milanović, studentkinja druge godine Akademije primenjenih umetnosti u Beogradu, pobednik je Svetskog takmičenja u izradi kostima inspirisanih japanskom kulturom, pod nazivom "Cosplay World Masters", održanog ove godine u Portugaliji. Pored toga, ona je i pobednik Dana Japanizma u Srbiji zbog čega je smatramo pravim ambasadorom naše zemlje.

Voditelj: Miodrag Stošić
Voditelj 202 povoda: Miloš Georgijević

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво