Ustanak

Jutro postaje udobnije čak i kad ustanete iz takvog kreveta, ako je tu omiljena muzika, ako se spremate za dan pevušeći, a onda polako i razbuđujemo mozak temom jutra – Crticom.

U njoj govorimo o tome da li su zaista žene željne lagodnog života i komfora "krive" za mali natalitet, kako tvrdi ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović.
Najbolje cake, aforizme i odabrane grafite iz emisije „Oblak u bermudama" preslušavamo oko 7 i 20, među njima sigurno onaj koji će vam biti omiljen danas. Čuvamo i izvornu muziku od zaborava - u rubrici „1001" trag Danke Stojiljković očekuje vas priča o starogradskoj pesmi „Još litar jedan". Rubrika „slušaoci reporteri" je mesto gde prenosimo sve informacije do kojih smo došli a vi pitali za njih. Takozvana buvlja pijaca na Novom Beogradu, iako je uklonjena, na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Antifašističke borbe ponovo je ruglo i služi kao divlja deponija. Da li će nadležni preduzeti nešto tim povodom, i kako rešiti ovaj problem, slušate u 8 i 10. Servisne informacije iz gradova širom Srbije slušate u polovini svakog sata, a u 8 i 40 i detaljniju priču o proslavi i obeležavanju Dana matematičke gimnazije u Beogradu, koju nam donosi Petar Protić. Pričamo i o aktuelnostima iz sporta i nudimo predloge na koju svirku, izložbu ili koncert možete da odete. Tokom celog jutra tu su i vesti, prelistavanje domaće štampe, informacije o stanju na putevima, a ima i prostora da vi krojite sa nama Ustanak!

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво