Prosto k'o pasulj

Mnogi od nas imaju kod kuće akvarijume. Ipak, da li znamo kako se oni najbolje i najbrže čiste? Kako to uraditi a ne naškoditi našim omiljenim kućnim ljubimcima, o tome pričamo u današnjem izdanju emisije "Prosto ko pasulj".

Takođe, obratićemo pažnju i na staništa drugih ljubimaca poput kutija i terarijuma. Kako da u njima spustimo temperaturu tokom vrelih letnjih dana?

Oni koji ne mogu na more a i bazen im je daleko, često nabave kućnu verziju bazena. Danas vam ukazujemo na sve one probleme koji mogu da se jave sa kućnim bazenima i kako da od njih sprečite svoje najmlađe.

Upućujemo vas na to koje namirnice ne bi trebalo da jedete pre odlaska na plivanje.

Takođe, postoje namirnice za koje ste bili ubeđeni da su zdrave ali one u stvari nisu. O kojim namirnicama je reč?

Ima li većeg problema od pokvarenog rajsfešlusa? Nekada zaista nema pa vas zato savetujemo kako da ga dovedete u red za samo nekoliko minuta.

Svi volimo selfije ali nam se često desi da telefon upadne u vodu. Da li je njegov vek tada završen ili postoji šansa za vaskrsenje?

Voditelj: Miodrag Stošić
Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво