Porodična sastajanja – uvek nedeljom

Emisija za celu porodicu koja pruža mogućnost da se sve generacije nedeljom u podne nađu na okupu i da uz „Porodična sastajanja – uvek nedeljom“ pronađu zajedničke teme, ponešto saznaju, zabave se... a ako učestvuju u kvizu i da zarade nagrade.

U ovoj emisiji inače imamo mnogo pobednika, u različitim disciplinama, kulinarstva, znanja, humanosti, a ovu poslednju, titulu Heroja nedelje, dodelili smo Urošu Markoviću. On je član humanitarne organizacije „Srbi za Srbe" i urednik sajta „Trojka iz bloka". "Trojka iz bloka" je idejni sportsko-humanitarni projekat Humanitarne organizacije Srbi za Srbe, pomoću kojeg se kroz turnire u brzom šutiranju trojki prikupljaju sredstva namenjena za pomoć socijalno ugroženim porodicama koje žive na području Srbije i regiona i broje četvoro i više dece. Juče je održan turnir u Novom Sadu, ali to svakako nije kraj ovoj lepoj misiji.

Svako, priznaćete, ima neku svoju „caku", pomalo možda i uvrnutu, kada je reč o načinu na koji jede hranu, spaja ukuse i sastojke. Recept za dobre, i još bolje špagete „A la Dimitrije Vojnov", ispričaće nam upravo ovaj dramaturg, glumac i filmski kritičar.
Rubrika „Lična karta" opisaće nam poznate i nepoznate činjenice o životu i filozofiji jednog od temeljnih likova zapadnjačke tradicije razmišljanja i pogleda na svet - u pitanju je veliki Sokrat, tragično osuđen, a posthumno svetionik slobodnog govora.
Drugi sat emisije, biće još razigraniji! Nove zagonetke i pitanja za kviz „Radio genije" su spremna, a ako želite da na zabavan način pokrenete zupčanike u glavi, prijavite se! SMS 064/0 202 200, 011/3249 202 i program202@gmail.com!

Voditelji: Miloš Popović i Kruna Pintarić

Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво