Ustanak

Buđenje uz teme od značaja za sve slušaoce. Da li radi lift za bicikliste na Brankovom mostu i kako funkcioniše besplatna aplikacija za mobilne telefone Beokom servisa samo su neke od tema kojima ćemo tokom jutra posvetiti pažnju.

Crtica 202 ovog jutra govori o potrošačkoj korpi koja košta više nego mesečna plata.

Minival ili - grafiti donose duhovite misli slušalaca Oblaka u bermudama, a Hiljadu i jedan trag Danke Stojiljković ispričaće priču o staroj komponovanoj pesmi "Volela si karanfile bele" koju izvodi Angel Dimov. Ovu pesmu napisao je Ljubo Kešelj, jedan od naših istaknutih kompozitora nove narodne pesme.

Tu su i aktuelne informacije ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

Kakvo je vreme, a kako na putevima, kursna lista, bioprognoza, i aktuelnosti iz sporta takođe su segmenti koji će oplemeniti Ustanak.

Lutajući reporter, Ružica Vrhovac, ovoga jutra proverava da li funkcioniše lift za bicikliste na Brankovom mostu, a Slađana Savić istražuje da li će biti proširena lista lekova, konkretno antibiotika, za koje se ubuduće neće plaćati učešće.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) a onda nam se i na taj način obratite.

Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво