Pikolistkinja Snježana Pavićević

U susret koncertu koji će održati 5. februara, gošća emisije je Snježana Pavićević, flautistkinja i pikolistkinja Beogradske filharmonije.

„Posebno sam ponosna na to što, uprkos svemu, i dalje volim svoj posao i ne bih ga menjala, iako ga mnogi doživljavaju kao hobi kojim se baviš iz ljubavi i pitaju me imam li neki ozbiljan posao od kojeg može da se živi.

Ja sam osoba koja se raduje životu. Za mene zaista važi fraza da sreću čine male stvari. Veseli me svaki sunčan dan, iskren osmeh nekog dragog bića, neka dobra knjiga ili čaša lepog vina u dobrom društvu. Kupovinu ne podnosim, ali kafa uz ćaskanje sa nekom drugaricom, uvek može. Ni u kuhinji se ne snalazim loše, majstor sam npr. za bundevaru ili lenju pitu sa višnjama, što i neke kolege degustatori mogu da potvrde. Ne volim gužvu, ni u gradskom prevozu, ni u tržnim centrima - samo na našim koncertima. Više mi prija intimno društvo sa odabranim osobama, a i retke trenutke samoće izuzetno cenim. Svoj posao obožavam, i mislim (pa nek se ljute kolege koje ne misle tako) da nam je godišnji odmor predugačak."

Urednik i voditelj emisije: Ana Ćirica

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво