Čekajući vetar

Ekološki magazin

Pod sloganom: "Promeni igru! Budućnost je na Zemlji", u beogradskom Domu omladine od 15. do 18. oktobra održaće se deseti Međunarodni festival zelene kulture Green fest. Posetioci će moći da vide filmove nagrađene na prestižnim festivalima, slušaju panel diskusije sa stručnjacima iz Srbije i sveta i posete Bazar bez otpada. Ovo je samo deo ponude, a sa još sadržaja vas upoznaju i pozivaju na Green fest Ivana Jovčić i Vladan Šćekić.

Projekat Šume i klima, čiji su autori mladi ljudi iz naše zemlje, dobitnik je međunarodne nagrade, u kategoriji Planet friendly. Čućete Tijanu Ležaić.

Promovisana je knjiga Dejana Zagorca "Ukusi Zlatibora". Bila je to prilika i za priču o spasavanju zlatnog bora i nečem što ova planina ima, a što je mnogo vrednije od stalno pominjane ruže vetrova.

Biće reči i o planovima za povećanje energetske efikasnosti u stambenoj oblasti, kao i o problemima sa kojima se suočavaju vodovodna preduzeća u Srbiji.

Autor i voditelj: Aleksandra Vukićević

 

 

Чекајући ветар

Autor:
Александра Вукићевић

Еколошки магазин који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 8 до 10 сати. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво