Novi dan

Podeli svoj identitet

Aleksa Cakić, Vasilije Matijašević, Petar Dukić i Marija Stepanović su, u okviru projekta „Erazmus plus", ovoga leta boravili u Grčkoj, u gradu Katerini, zajedno sa još petoro dece iz Srbije, ali i sa decom iz drugih zemalja. Kakva iskustva donose sa tog puta i zašto su ovakvi projekti značajni za nacionalni identitet, ali i međusobno upoznavanje i druženje, čućemo od Alekse, Vasilija; Petra i Marije. Razgovaraćemo i sa Branislavom Jocićem, đakonom i službenikom u Verskom dobrotvornom starateljstvu Srpske pravoslavne crkve.

Naš jutarnji program Na tri vode ulazi u svoju četvrtu godinu emitovanja i tim povodom, uz najavu novih rubrika i programa, održana je konferencija za novinare u Novom Sadu.

Emitovaćemo i odlomke iz nagrađenih dokumentarnih reportaža na ovogodišnjem Festivalu autorskog dokumentarnog filma "PROFEST 2019", ali i najaviti neka od dešavanja u narednoj nedelji u Srbiji.

Nudimo vam i servisne informacije i druge redovne rubrike.

Muzički urednik je Ivana Đorđević, a emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.

broj komentara 0 pošalji komentar
Novi dan Novi dan

Autor:
Dragana Veljković

Jutarnji vikend program magazinskog tipa, prati i najavljuje kulturna događanja kroz šetnju Srbijom, ali i glavnim gradom, i sadrži zanimljive rubrike i servisne informacije. [ detaljnije ]