Dionis

Emisija za ljubitelje života

Kuvanje je za njega kreativnost, ali i ekonomičnost. Ume da fascinira ekstravagantnim gastronomskim rešenjima, ali mu je veći izazov da jednostavno učini savršenim. Bio je deset godina šef kuhinje u Hajatu, a potom i u predsedničkoj palati u Azerbejdžanu, gde je prijeme i bankete organizovao sa svojih šezdeset kuvara. Ipak, male restorane s Mišelinovim zvezdicama, koji su uvek esencija kvaliteta u svakom segmentu, pretpostavlja velikim sistemima. Ivo Andrić, kontinentalni direktor za kulturnu baštinu Balkana Svetske asocijacije kuvara, gost je u Dionisu.

Ton-majstor Dejan Vasović
Muzički urednik Ivana Djorđević
Autor i voditelj Dijana Ivanović  

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво