Rečeno i prećutano

Biti najbolji

"Najbolji edukatori Srbije" naziv je takmičenja koje već nekoliko godina sprovodi Udruženje "Živojin Mišić". U njemu učestvuju učitelji, nastavnici i profesori osnovnih i srednjih škola, a pobednici idu na jedno od najvećih svetskih takmičenja u oblati obrazovanja – Global Teacer prize.

Pobednici ovogodišnjeg konkursa su profesorka fizike u šabačkom Centru za stručno usavršavanje Tatjana Marković Topalović, profesorka informatike iz Prve kragujevačke gimnazije Katarina Veljković i učitelj Dragan Kuveljić iz osnovne škole "Milosav Stiković" u Prijepolju.
Njihov entuzijazam i kreativan pristup nastavi su sasvim drugačija slika poziva nastavnika, učitelja i profesora od uobičajene, koju srećemo u medijima.

U čemu je tajna i da li je njihov entuzijazam zarazan, da li i njih muče problemi koje imaju zaposleni u prosveti, kako ih prevazilaze i na šta bi potrošili nagradu od miliona dolara ako bi pobedili u svetskom takmičenju, u emisiji Rečeno i prećutano pokušaće da odgovore Katarina Veljković i Dragan Kuveljić, a gost u studiju biće i Ivona Jovanović, koordinator Udruženja "Živojin Mišić".

Autor i voditelj: Svetlana Jajić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво