Čekajući vetar

Ekološki magazin

Još ove nedelje, novinari ekoloških rubrika štampanih, elektronskih i internet medija iz čitave Srbije daju svoje predloge za Crni i Zeleni list, u okviru Akcije "Tražimo zagađivača i zaštitnike životne sredine", koju organizuju Pokret gorana Vojvodine i naš program. 

Gosti su Miroslav Kos, urednik Blica nedelje, Branka Vasiljević, novinarka Politike, Miša Milosavljević, novinar Revije Zov i Mladen Radulović, urednik dnevnog lista Kurir.
Između ostalog, čućete i kako je teklo suđenje osumnjičenom za nepropisno odlaganje opasnog otpada na više lokacija u Vukićevici kod Obrenovca.

Ako se ne plašite visine, a volite da vam adrenalin radi, pri tom imate i humanu crtu - možda je za vas idealno spuštanje sa Avalskog tornja. Sav prihod namenjen je prvoj nacionalnoj službi za spasavanje životinja u Srbiji Animal Rescue Serbia. O manifestaciji Uže nade, govori i na nju vas poziva Sanja Radosavljević iz Avantura parka.

U Beogradu se sledećeg vikenda održava 3. Međunarodni simpozijum o medicini duh/ telo u ajurvedi, pod nazivom "Ajurveda i aromaterapija: život u svetu mirisa". Čućete Branka Čičića.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

Чекајући ветар

Autor:
Александра Вукићевић

Еколошки магазин који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 8 до 10 сати. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво