Prenos sednice žirija za Studentsku nagradu "Neda Depolo"

U utorak, 19. septembra, sa početkom u 13 časova, na talasima Radio Beograda 2 možete pratiti direktan prenos javne sednice žirija za Studentsku nagradu "Neda Depolo" koja se dodeljuje za kreativni doprinos radio-izrazu.

Za ovo priznanje se na konkurs Radio Beograda 2 mogu kandidovati studentska radiofonska ostvarenja svih žanrova nastala u periodu od 1. septembra prošle do 31. avgusta ove godine. Cilj nagrade je da podstiče stvaralaštvo mladih u oblasti radiofonije i da njihov talenat povezuje sa proizvodno-kreativnim pogonima u Radio Beogradu, kući koja ima bogatu tradiciju i međunarodni ugled u domenu radioarta. Ovim konkursom čuva se uspomena na Nedu Depolo, kreativnu ličnost koja je znatno doprinela razvoju srpske radiodramske umetnosti.

Do zaključenja ovogodišnjeg Konkursa prijavljeno je 13 studentskih radiofonskih ostvarenja. Njih će u Studiju 2 Radio Beograda uživo komentarisati i ocenjivati žiri, koji ove godine radi u sastavu: predsednik Milan Vlajčić, publicista i filmski kritičar; Nebojša Bradić, pozorišni i radio-reditelj, glavni urednik Kulturno-umetničkog programa Televizije Beograd; Jovana Stefanović, kompozitorka; Sanja Milić, radiodramska autorka i zamenica glavnog i odgovornog urednika Radio Beograda 2 i Melina Pota Koljević, urednica u Dramskom programu Radio Beograda.

Voditelj i moderator programa je Ranko Stojilović, a producent Nela Bulić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво